dhr. M. (Martijn) Kerkmans

Bel mij    06 31 69 57 22

Mail mij    mkerkmans@vvdfractieepe.nl


We zijn in onze prachtige gemeente weer toe aan de Gemeenteraadsverkiezingen. Nadat ik mij bij de vorige verkiezingen al verkiesbaar heb gesteld, nummer 10 destijds, ga ik mij nu volledig inzetten om vanaf maart 2018 uw aanspreekpunt te zijn in de gemeenteraad.

De reden dat ik na de verkiezingen als raadslid aan de slag wil voor deze gemeente heeft alles te maken met feit dat ik, als 21-jarige, zie dat onze gemeente vernieuwing nodig heeft. Vernieuwing in de vorm van werkgelegenheid voor jongeren, vernieuwing in de vorm van woongelegenheden voor jongeren, vernieuwing in de vorm van uitgaansgelegenheden en vooral vernieuwing in de vorm van alles er aan doen om er zorg voor te dragen dat jongeren niet meer geforceerd onze gemeente hoeven te verlaten.

De mogelijkheden die hier nu voor zijn voldoen daar in mijn ogen niet aan. Ik heb zelf gelukkig met veel moeite een mooi appartement kunnen vinden in Epe, en werk met veel plezier in hetzelfde dorp. Ik zie echter om mij heen steeds meer bekenden vertrekken met de reden dat er te weinig ruimte binnen onze gemeente is om te studeren, werken en te wonen. Hierin moeten wij ons aanpassen in de gemeente Epe, en hier moet verandering in komen!

Uiteraard wil ik mij niet enkel inzetten voor de jongeren in onze dorpen, ik zal als raadslid uw aanspreekpunt zijn! Ik ben er van overtuigd dat mijn kracht ligt in het feit dat ik woon, werk, sport etc. in deze gemeente en hierdoor zelf veel zaken al opvang wat er gaande is in Epe. Echter zullen er ook zaken zijn die u zelf opvangt of meemaakt waar u wellicht ondersteuning vanuit de lokale politiek bij nodig heeft. Als raadslid vind ik dat je een volksvertegenwoordiger bent en je jezelf niet schuil moet houden achter geldende regels, maar dat er oplossingen gezocht moeten worden. Oftewel ook hiervoor geldt dat er vernieuwing nodig is!

Mijn belangrijkste pijlers zijn vernieuwing en vooral verjonging brengen in de gemeenteraad.

Ik maak mij graag hard voor uw idee├źn en denk vanaf maart 2018 graag met u mee om oplossingen te zoeken voor zowel bestaande als nieuwe problemen.