Ruud Jager, fractievoorzitter

© PeterKerkmansfotografie

Bel mij    06 48 07 88 60

Mail mij    vvd@rjager.nl


Fractievoorzitter VVD Epe

Hallo,

Mijn naam is Ruud Jager, ik ben 51 jaar en woon in de bosrijke gemeente Epe op de Veluwe. Ik woon hier met mijn vrouw Helga onze zoon van 17 en dochter van 19 jaar op deze prachtige woonboerderij waar wij veel gasten mogen ontvangen die op vakantie willen met hun paarden.


Ik ben een actief ondernemer en heb veel bestuurlijke ervaring opgedaan in een breed scala aan functies.


Ik ben vanaf kind af aan al ge├»nteresseerd in de politiek. Op dit moment bent ik fractievoorzitter van de VVD in Epe. Mijn persoonlijke drijfveren zijn gericht op het liberale gedachtegoed. De 5 kernwaarden van de VVD passen het best bij mij. Mensen moeten kunnen leven in vrijheid, hebben een grote eigen verantwoordelijkheid, zijn verdraagzaam naar elkaar, kennen een sterke sociale rechtvaardigheid en in mijn ogen zijn alle mensen gelijkwaardig. 


Waarom voor mij de politiek?

Simpelweg omdat het me enorm stoort, dat veel onderwerpen vanuit macht en dominantie worden neergezet er worden gewoonweg teveel spelletjes gespeeld. De inwoners worden in een aantal gevallen niet gehoord en sommige zaken, bijvoorbeeld de idioterie omtrent het klimaat slaan echt door. Dit moet echt anders. Met een nuchtere blik wil ik de mouwen opstropen en zaken ombuigen.  Mijn doel is om met veel enthousiasme, kennis, ervaring en passie om zaken die ertoe doen in onze gemeente meer om te buigen naar mijn liberale waarden. 

Bedankt voor uw aandacht, wilt u meer informatie of wilt u mij helpen, bel dan naar 0648078860 of mail naar vvd@rjager.nl