Epe

Het grootste dorp van onze gemeente. Met een hernieuwd centrum, fantastische horeca heel veel bedrijvigheid en schitterende de lanen. Een geweldig dorp om te wonen, te werken en te winkelen. Dat moet nog beter worden. Meer vrijheid voor ondernemers en woningen voor iedereen, jong en oud. Gezonde sportverenigingen en voldoende evenementen maken Epe heerlijk leefbaar. Zo houden we Epe jong en vooruitstrevend, niet krimpend en vergrijzend.


1.    Einde aan leegstand, indien nodig passen we het bestemmingsplan aan en maken we van kantoren appartementen en van winkels ruimte voor dienstverlenende bedrijven.

2.    Onze lanen zijn ons dierbaar. Waar gekapt wordt vanwege ouderdom of storm planten we zo snel en zo groot mogelijk weer aan.

3.    Iedereen een huis. Ook voor jongeren moet er geschikte woonruimte in Epe zijn. De markt en trad hebben hier een taak.

4.    De A50 en A28 zijn belangrijke uitvalswegen voor Epe. De VVD maakt zich landelijk hard deze wegen, die dichtslippen, te verbreden. Zo blijft Epe bereikbaar en fijn om in te wonen.

5.    Parkeren is gratis en parkeren blijft gratis, wij zijn een auto vriendelijk dorp.