Manon Tibben fractievoorzitter

© Fractievoorzitter

Mijn naam is Manon Tibben en ik ben woonachtig in Vaassen; het dorp waar ik ben opgegroeid. 


Hardlopen is één van mijn hobby’s en al rennend kom ik op alle mooie plekken die onze gemeente te bieden heeft. Het lopen van een route met relatief weinig kilometers die door het bos, over de hei én langs de weilanden gaatis zeldzaam maar in de gemeente Epe kan het.


Dit verveelt nooit.


In 2021 heb ik me aangesloten bij de fractie van de VVD Epe omdat ik me verbonden voel met de liberale waarden. Het geluid dat de VVD in Epe laat horen is constructief, transparant en altijd in het belang van de inwoners. Iedereen mag me benaderen. Ik ben er trots op om hier deel van uit te mogen maken. Daarnaast krijg ik er enorm veel energie van om binnen de directe woonomgeving echt het verschil te kunnen maken.


De komende jaren wil ik met een kritisch maar vooral constructieve blik, open houding en een warme benadering een bijdrage leveren aan een veilig en een toegankelijke gemeente waar een ieder zich thuis kan voelen. Dit doen we samen; door met elkaar in gesprek te blijven kunnen we gezamenlijk tot de beste besluiten komen voor onze gemeente. Zo verkleinen we de kloof tussen gemeente en inwoner en creëren we ruimte voor nieuwe initiatieven van inwoners. Dat is mijn waarde. Hier ga ik me actief voor inzetten.


Manon Tibben