Bert Halkers, raadslid

© Raadslid

Mijn naam is Bert Halkers geboren in 1964 in Epe en woonachtig in Epe.


In mijn dagelijks werk adviseer ik bedrijven (industrie) op het gebied van bedrijfsnoodorganisaties. 


Ik ben al sinds mijn jeugd een betrokken inwoner van Epe en op verschillende manieren actief geweest in de lokale gemeenschap, zoals de vrijwillige brandweer en diverse bestuursfuncties binnen verenigingen.  Ik ben lid van de VVD omdat ik mijzelf beschouw als sociaal - liberaal. Ik geloof in vrijheid en vindt dat de overheid eerst een beroep moet doen op ieders eigen verantwoordelijkheid. Pas als dat niet werkt is beperkte overheidsbemoeienis op z’n plaats waarbij transparantie naar de bevolking een vanzelfsprekendheid moet zijn. 


Vindt u onze gemeente ook niet prachtig!? Mijn liefde voor Epe is groot. Epe heeft zoveel te bieden, centraal gelegen, prachtige omgeving met veel natuur, en heeft goede voorzieningen. Ik wil graag bijdragen aan de ontwikkeling, de uitdagingen en de prachtige omgeving van onze gemeente. 


Als ik iets doe dan doe ik dat positief met volle overtuiging: iets bijdragen en veranderen. Energie krijg ik van werken, problemen omzetten in oplossingen, niet van oeverloos praten. Voor mij is eigen verantwoordelijkheid nemen en krijgen ontzettend belangrijk. Het leven gaat over het maken van keuzes, wat je ook meemaakt, waar je ook vandaan komt en welke mogelijkheden je dan ook hebt. Dat is zeker niet altijd makkelijk.