Niels van den Berg, raadslid

© Raadslid

Graag stel ik mij aan u voor.

 

Mijn naam is Niels van den Berg, 30 jaar oud en ik ben woonachtig in Vaassen. Mijn gehele leven tot dusver ben ik ook woonachtig geweest in Vaassen, eerst aan de Marijkeweg en sinds 2016 in Berkenoord 2. In het dagelijks leven ben ik werkzaam als assistent manager bij een parkeerbedrijf.


Sinds dit jaar ben ik aangehaakt bij de VVD fractie van de gemeente Epe.
De reden dat ik mij heb aangemeld bij de VVD is dat ik mij wil inzetten voor onze mooie gemeente. Om onze vier dorpen nog mooier en fijner te maken om in te wonen, dit middels ons liberale gedachtegoed.


De gemeente Epe kent in 2021 een lastig politiek jaar waarin de connectie met de inwoners lijkt af te brokkelen. Mijn doel is om deze connectie te herstellen en te verbeteren en dat de inwoners van onze vier dorpen zich weer gehoord voelen door de gemeente.


Naast de band met de inwoners herstellen is het mijn streven om iedere inwoner van onze gemeente zich welkom te laten voelen binnen onze gemeente, ongeacht afkomst, culturele herkomst, geloof, genderidentiteit, geaardheid of leeftijd. Iedereen is gelijkwaardig aan elkaar.


Zoals fractiegenoot Martijn Kerkmans het al mooi beschreef, wil ook ik een aanspreekpunt zijn voor de jongere generatie in onze gemeente. De gemiddelde leeftijd van de huidige gemeenteraad ligt boven de 40 jaar oud. Mijns inziens is de stem van de jongere generatie onderbelicht in de gemeenteraad, ook daar wil ik mij voor inzetten.

Samen zijn wij voor u.

 

Niels van den Berg