VVD Epe heeft een vernieuwd nieuw team

Vanaf heden is een oude bekende terug van weggeweest in onze fractie en mogen wij ook nog extra aanvulling verwelkomen in de ondersteuning van de VVD fractie.

© pixabay

Maar allereerst hebben wij helaas afscheid moeten nemen van Jordy Aalberts. Jaren heeft Jordy zich ingezet voor onze fractie en de VVD. Helaas iets waar hij door persoonlijke omstandigheden de afgelopen maanden niet meer toe in staat was. Omdat Jordy vind dat zijn stem in de raad niet verloren mag gaan heeft hij zijn zetel opgegeven voor een opvolger. Wij danken Jordy voor alle inzet en de getoonde verantwoordelijkheid.

Zijn plek in de raad wordt opgevolgd door Peter Kerkmans, een oude bekende met al een ruime ervaring (en reputatie) in de de raad van Epe. 

Naast Peter voegt ook zijn zoon Martijn Kerkmans zich officieel bij onze fractie, als ingezworen fractievolger. Martijn maakt zich op deze wijze op voor de komende verkiezingen en hoopt daarna op uw stem om volwaardig raadslid te mogen worden.

Gezien de drukke tijd die we tegemoet gaan en de vele taken die op ons af blijven komen als fractie zijn wij verheugd deze vervanging en ondersteuning te verwelkomen.

Naast de beide heren is onze fractie op de achtergrond ook versterkt in de ondersteuning met Anna Niemeijer uit Vaassen. Zij zal zich inzetten ter ondersteuning van onze fractie en heeft een gezonde politieke ambitie om deze inzet ook straks om te kunnen zetten in daden na de verkiezingen.

Al met al is de VVD weer klaar voor de tijd die de huidige raad rest en straks op volle sterkte voor de gemeenteraadsverkiezingen. Met zes man sterk kunnen en willen wij het verschil gaan maken waar onze burgers zo op wachten: Betrokken bestuurders, die luisteren naar de bevolking en, zoals het een volksvertegenwoordiger betaamt, daar ook wat mee doen!